۱۰۰ هزار قطعه نیروگاهی در ایران بومیسازی شد/ دولت سیزدهم چند نیروگاه برق ساخت؟
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با بیان اینکه صددرصد تجهیزات نیروگاههای کشور تولید داخل است، گفت: ۱۰۰ هزار قطعه نیروگاهی توسط شرکتهای دانشبنیان ساخته شد.
به گزارش خبرگزاری تسنیم از بروجرد، «عبدالرسول پیشاهنگ» صبح امروز در آیین کلنگزنی نیروگاه سیکل ترکیبی 120 تا 140 مگاواتی این شهرستان اظهار داشت: صنعت برق کشور در ابتدی انقلاب تقریباً هیچی نداشت و مستشاران خارجی این صنعت را اداره میکردند.
وی با بیان اینکه 50 درصد از نیروگاهها و صددرصد تجهیزات نیروگاههای کشور تولید داخل است، افزود: 100 هزار قطعه نیروگاهی سال گذشته در داخل کشور توسط شرکتهای دانشبنیان ساخته شد و این قطعات به کشورهای دیگر مانند مالزی و اندونزی صادر میشود.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با تأکید بر اینکه صنعت برق زمینه توسعه در بخشهای دیگر را فراهم میکند عنوان کرد: یکی از مدرنترین نیروگاههای دنیا که در انحصار دو کشور است هفته پیش در دوکوهه به دست رئیسجمهور افتتاح شد.
وی با اشاره به اینکه 450 مگاوات ظرفیت نیروگاهی سالهای گذشته در لرستان وجود داشت، بیان کرد: برنامهریزی ایجاد 550 مگاوات ظرفیت نیروگاهی در دولت سیزدهم برای این استان انجام شده است.
پیشاهنگ با بیان اینکه طبق گفته رئیسجمهور، در سال نخست دولت سیزدهم به اندازه کل چهار سال دولت یازدهم نیروگاه در کشور ساخته شده است، گفت: 33 واحد نیروگاهی در سال اول این دولت ساخته شده است.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با تأکید بر اینکه 12 واحد نیروگاهی در دولت سیزدهم با حرارت اگزوز نیروگاههای قبلی کار میکند، ابراز کرد: 3 میلیارد سالانه در سوخت گاز صرفهجویی میشود.
پیشاهنگ با بیان اینکه 200 مگاوات از ایجاد 550 مگاوات ظرفیت نیروگاهی لرستان در شهر بروجرد نصب و راهاندازی میشود، اظهار داشت: موانع زیرساختی این پروژه در نفت، آب و محیط زیست مرتفع شده است.
وی با اشاره به اینکه نیروگاه سیکل ترکیبی بروجرد حدود 6 هزار میلیارد تومان هزینهبر است، افزود: فاز نخست این پروژه با اعتبار 2 هزار میلیارد تومان و با مشارکت بخش خصوصی افتتاح میشود.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با تأکید بر اینکه ایجاد زیرساختهای نیروگاه بروجرد با سرمایهگذاری دولتی شروع میشود، عنوان کرد: این پروژه را در مراحل بعد با سرمایهگذاری بخش خصوصی ادامه میدهیم.
وی با اشاره به انجام برنامهریزی برای فراهم کردن تجهیزات نیروگاه سیکل ترکیبی بروجرد بیان کرد: امیدواریم این پروژه را در زمان معین به بهرهبرداری برسانیم.
پیشاهنگ با بیان اینکه قرارداد ساخت ساختمان نیروگاه بروجرد با پیمانکاران بومی منعقد شده است، گفت: حدود 60 نفر در فاز نخست و 500 نفر نیز به صورت مستقیم در فاز ساخت این پروژه مشغول به کار میشوند.
مدیرعامل شرکت مادر تخصصی برق حرارتی با اشاره به خدمات جمهوری اسلامی ابراز کرد: 80 نفر در افتتاح نیروگاه سیکل ترکیبی بروجرد به صورت دائم مشغول به کار میشوند.
برای اطلاع از بروزترین خبرهای حوزه برق به اینجا مراجعه فرمایید