معاون حقوقی، پشتیبانی و مجلس وزیر نیرو گفت: از آنجایی که توسعه و ارتقای گروه‌های خط گرم امری مهم است، به منظور ارتقای بهره‌وری این گروه‌ها از ظرفیت شرکت‌های دانش‌بنیان استفاده شود که این موضوع می‌تواند در رشد و کارایی این گروه‌ها قابل توجه باشد.به گزارش برق نیوز، “احمد حیدری” طی بازدید از نحوه عملیات اکیپ‌های خط گرم توزیع برق مشهد ضمن قدردانی از تلاش مدیرعامل و پرسنل برق مشهد به جهت توسعه ارائه خدمات به زائران و مجاوران حضرت رضا (علیه‌السلام) اظهار داشت: عملیات خط گرم در برق مشهد بسیار ارزشمند بوده و افتخاری برای ارائه خدمت شایسته به مردم این منطقه است.

وی ادامه داد: گروه‌های عملیات خط گرم دارای افراد متخصص و کارآمدی است که کار بسیار سختی را متحمل می‌شوند و لازم است به جهت اهمیت کاری این گروه‌ها حمایت لازم برای کارکنان مربوطه از سوی وزارت نیرو انجام شود.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد در ادامه گفت: از آنجایی که تامین برق یک میلیون و ۷۰۰ هزار مشترک در شهر مشهد و حضور بیش از ۲۰ میلیون زائر حضرت رضا (علیه‌السلام) از اهمیت خاصی برخوردار بوده، ضروری است به منظور رفاه حال زائران و مجاوران حضرت رضا (علیه‌السلام) بهترین خدمات بدون هیچ‌گونه وقفه‌ای ارائه شود.

“محمدرضا رمضانی” ادامه داد: توزیع برق مشهد از سال‌ها قبل با راه‌اندازی تیم‌های متعدد عملیاتی خط گرم، وظیفه تعمیر و نگهداری تجهیزات و شبکه‌های ۲۰ کیلوولت را برعهده دارد و این شرکت جزو اولین شرکت‌های صنعت برق کشور بوده که بیش از ۹۰ درصد از عملیات تعمیرات و نگهداری شبکه‌های ۲۰ کیلوولت، توسط تیم‌های عملیاتی خط گرم آن انجام می‌شود.

وی افزود: توزیع برق مشهد در راستای توسعه فرهنگ خط گرم “خاموشی خواسته خداحافظ” را انتخاب کرده و خود را ملزم به توسعه همه‌جانبه عملیات خط گرم می‌داند.

مدیرعامل شرکت توزیع برق مشهد میانگین خاموشی هر مشترک در طول سال در شهر مشهد را حدود ۵۰ دقیقه دانست و افزود: این عدد در سایر شهر‌ها بسیار بالاتر بوده و این موضوع شاهد بسیار خوبی برای توسعه عملیات خط گرم در شهر مشهد است.

وی افزود: عملیات خط گرم در توزیع برق مشهد از سال ۱۳۹۰ به طور حرفه‌ای و تخصصی راه‌اندازی شده است که تا پایان سال ۱۴۰۰ بیش‌از ۷ هزار میلیارد تومان انتفاع ملی به لحاظ عدم قطع برق برای مشترکان برای صنعت به همراه داشته است.

 

منبع : برق نیوز